Vores undervisning foregår på ridebanen på Krogagervej.

UNDERVISNING

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN TID PÅ HESTERYG

Når du får undervisning i ridning hos os, kan du forvente en personlig og professionel træning. Vi går op i at give dig og din hest en positiv og produktiv oplevelse på vores ridebane. Vi vil sørge for, at du får den bedst mulige træning, uanset om du er en begynder eller erfaren rytter.

PERSONLIG UNDERVISNING

Vi tror på en positiv og støttende tilgang til undervisningen. Hos os hjælper vi dig med at forstå og udvikle dine færdigheder og styrker. Vores rytter er erfaren og dygtig til at give konstruktiv feedback, så du udvikler dig, mens du har det sjovt.

TILPASSET DIT ERFARINGSNIVEAU OG MÅL

Vores undervisning bliver tilpasset til lige netop dig og dine mål. På den måde kan du udvikle og forbedre dine teknikker og styrke din hests evner til at udføre forskellige opgaver. Vi gør alt hvad vi kan, for at du og din hest får gode oplevelser hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål inden for ridning.

FORDELE VED RIDNING

Ridning er en form for træning, der kan styrke både muskler og kondition. Det kræver fysisk styrke at kontrollere en hest, og ridning kan derfor hjælpe med at opbygge og styrke muskler i hele kroppen. Desuden kan det være med til at forbedre din koordination og balance og forbedre din kropsholdning. Og så er der selvfølgelig nærværet med de fantastiske heste.

Der tages en rolig runde på ridebanen efter en god undervisning i ridning.

HVAD KAN DU FORVENTE?

En session undervisning i ridning hos os, består af 30 minutters med vores rytter Annika Buchholtz. Undervisningen foregår på vores egen 20×60 m udendørs ridebane på Krogagervej 23 i Ansager.

Ønsker du undervisning af en anden underviser på vores ridebane? Kontakt os og forhør om pris for leje af banen.

Vil du undervises af vores rytter?