BILLEDER

FÅ BILLEDER AF DIN HEST

Hos Buchholtz Dressage tilbyder vi fotosessions af (dig og) din hest. Vi tager både billeder hos os i Ansager (udendørs bane) eller hos dig.

SKAL DINE BILLEDER PIFTES OP?

Hvis der er billeder iblandt, du gerne vil have redigeret, har vi flere forskellige muligheder for at tilpasse dem efter dine ønsker. Her på siden kan du se eksempler på de forskellige redigeringsmuligheder.

HVAD KAN DU FÅ

FARVEKORRIGERING

Vi redigerer billederne for at fremhæve farver og lys, så de står skarpere, pænere og “popper” mere. Denne type redigering kan gøres meget diskret, men gør en stor forskel i udtrykket.

BAGGRUNDSFARVE

Baggrunden kan ændres til sort/hvid eller tilpasses en bestemt farvetone, så den passer til dine præferencer og din hest.

SIMPEL GRAFIK / TEKST

Du kan få tiltøjet tekst eller grafik til billeder af din hest. F.eks. til et portræt med navn eller som et sæson-foto til jul eller halloween.

FJERNELSE AF ELEMENTER

Er der noget eller nogen på billedet, du gerne vil have fjernet?
Denne type redigering kan variere meget i sværhedsgrad, alt efter hvor meget, du ønsker fjernet fra dit billede.

DINE FORDELE SOM MEDLEM

Er du medlem af RYTR, har vi løbende forskellige kampagner på foto, grafisk arbejde og redigering.
Følg med på vores og RYTR’s sociale medier hvis du vil holde dig opdateret om kampagner.

Du kan læse mere om RYTR og medlemskab lige her.

HAR DU SELV KREATIVE IDÉER?

Vi har en dygtig grafiker der sidder klar til at tilpasse redigeringen efter dine ønsker og idéer. Er du i tvivl om det du ønsker kan lade sig gøre, kan du altid stille os spørgsmål til dine billeder helt uforpligtende.
Vi er her for at hjælpe dig.

Mindre redigering foretages for kun 25,- pr. billede som vi har taget.
Vi afklarer inden redigering omfanget af opgaven.

HVAD SKAL DU GØRE?

Det er enkelt! Skriv en besked til os via vores kontaktformular eller på kontakt@bdressage.dk og fortæl os, hvilke billeder det drejer sig om.

VÆRD AT VIDE

Det er ikke påkrævet, at du krediterer billederne til os, når du deler dem på sociale medier. Men det vil være fantastisk, hvis du tagger os, så vi kan se og like dine opslag.

HVIS DU KOMMER UDEFRA

Selvom din hest ikke er i tilridning hos os, kan du stadig skabe smukke minder på vores ridebane ved at købe en fotosession.

Vi kan tage billeder af (dig og) din hest før, under og efter ridningen, alt efter hvad du ønsker.

Når din hest bliver fotograferet hos os, skal du forvente i en fotosession at få 5-10 let redigerede billeder i JPG format. Herefter kan du udvælge dine favoritter, og tilkøbe redigering som beskrevet ovenfor. Kontakt os for mere information om vores fotosessioner og dine muligheder.