Vi tager os kærligt af din hest i salgsprocessen.

SALG

SÆLG DIN HEST MED TRYGHED OG TILLID

At sælge en hest kan være en udfordrende og følelsesmæssig proces. Skal du bruge hjælp til salg af din hest, er vi med dig hele vejen.

DINE KRAV OG FORVENTNINGER TIL SALGET

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og krav til salget. Vi ønsker, at din hest ender hos den rigtige køber – og at du får den rigtige pris. Det er vigtigt for os, at det skal være en god oplevelse for dig. Derfor vil vil altid være ærlige omkring, hvad du kan forvente af salget.

VI HJÆLPER DIG – OG DIN HEST

Vi sørger for at holde din hest i topform og forblive salgsklar, så den altid er parat til at imponere potentielle nye ejere. Desuden står vi selvfølgelig for fremvisning ved interesse fra købere, og hjælper med den rette prissætning.

Det er vigtigt for os, at der tages hensyn til hesten. Når din hest skal sælges, handler det ikke kun om salget. Det handler også om at sikre, at den har det godt, og at dens fremtidige ejer til tage sig godt af den. Med vores hjælp kan du være sikker på, at din hest er i de bedste hænder.

SE VORES ÆRESGALLERI OVER SOLGTE HESTE

VÆRD AT VIDE

Som udgangspunkt kombineres salg af din hest med tilridning eller ridning hos os.

EKSKLUSIV SALGSANNONCE

Vi gør brug af vores netværk og forbindelser i hesteverdenen, og tilbyder en eksklusiv annonce til vores kundekartotek, før hesten sættes til salg offentligt.

KOMMISSION

Vi tager selvfølgelig kommission af salget afhængigt af prislejet, men vores fokus er på at hjælpe dig med at få den bedste pris for din hest. Samtidig kan du være sikker på, at den bliver behandlet med respekt og omsorg i salgsprocessen.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig i gang med salget af din hest.