Ridning foregår på vores 60x20m ridebane.

RIDNING

RIDNING AF DIN HEST – NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Ridning er en af de vigtigste faktorer for at holde din hest sund og i topform. Hvis du ikke altid har tid eller mulighed for at ride din hest selv, så har vi den perfekte løsning til dig. Vores professionelle rytter kan tage sig af ridningen af din hest, uanset hvor den er opstaldet – hos os eller dig.

TILPASSET TRÆNING

Vi forstår, at hver hest er unik og har sit eget behov, når det kommer til træning. Derfor tager vi hensyn til din hests individuelle behov og evner. Vores erfarne rytter vil gennem kommunikation med dig forstå, hvad du gerne vil have ud af ridningen. For at din hest kan holdes i bedst mulig form, er det vigtigt, at den rides regelmæssigt.

DU KAN VÆRE TRYG

Når du overlader din hest til vores rytter, kan du være sikker på, at din hest er i gode hænder. Vi sørger for, at din hest får den nødvendige træning og opmærksomhed – altid med opvarmning og nedkøling på ridebanen. Din hest vil altid få den bedste behandling og træning, så den holder sig stærk og sund.

Ønsker du at se hvordan vores rytter håndterer din hest og følge hestens fremskridt, er du mere end velkommen til at overvære ridningen.

Der rides i det gode vejr på ridebanen.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Din hest bliver redet af vores rytter Annika Buchholtz. Træningen foregår på vores egen 20×60 m. udendørs ridebane.

Denne løsning kan også benyttes af dig, der har brug for at få redet din hest, mens du er på ferie.

Ønsker du ridning på en anden adresse end vores, kan du kontakte os for at forhøre om pris.

Har du spørgsmål til ridning af din hest?