DRESSURUNDERVISNING

BUCHHOLTZ DRESSAGE DRESSURUNDERVISNING

Dressurundervisning handler om mere end blot at blive dygtigere til at ride. Når du undervises på hesteryg, er der fokus på at skabe et stærkt bånd og samarbejde mellem dig og din hest. Din hest skal lære at lytte til dig, og du lærer at forstå din hests signaler.

RIDEBANER OG KØRSEL

Vi tilbyder træning og dressurundervisning, der passer til dig. Du kan vælge, at vi kommer og underviser dig på din egen lokale ridebane eller at blive undervist hos os på Krogagervej 23 i Ansager. Uanset hvor du foretrækker, at det skal foregå, tilpasser vi træningen til din hests individuelle behov og dine mål.

Vi udvikler en skræddersyet træningsplan, der hjælper dig med at opnå fremskridt i dit eget tempo.

En session består af 30 minutters træning eller undervisning.

FRA JORDEN ELLER PÅ HESTERYG

Når der undervises fra jorden, er du selv i sadlen. Mens du rider vil Annika undervise dig, observere din ridning og instruere dig i, hvad du kan gøre, for at forbedre eller finpudse dine teknikker.

På den måde vil du lære at forstå og udvikle dine færdigheder med konstruktiv feedback.

Hvis du ikke selv rider, vil Annika overtage tøjlerne og arbejde med din hest.

Efterfølgende vil hun fortælle om udviklingen og vejleder dig i, hvad du skal fokusere på.

TILPASSET TRÆNING

Uanset om du er nybegynder, erfaren rytter, ønsker undervisning for at optimere dine teknikker, eller bare vil have friske øjne på træningen, så kan vi hjælpe dig. Vi planlægger hver session til dit specifikke behov.

OP PÅ HESTEN IGEN

Vi ved, at livet som rytter kan have sine udfordringer.

Er du blevet utryg efter et fald, har hesten oplevet en skræmmende situation, eller har du bare brug for lidt ekstra støtte, er vi her for at hjælpe dig og din hest med at komme tilbage på sporet.

Vi hjælper dig med at komme tilbage i sadlen, genoptage ridningen, genopbygge tilliden og skabe et positivt træningsmiljø.

HVAD DRØMMER DU OM AT OPNÅ?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder


Udgivet

i